Annonser

Alla hjärtans resa

Hej alla kära bloggläsare!

Är du liksom jag är långt från din kära idag, eller är du kanske singel, eller har ni inte orkat planera nåt för dagens romantiska tema? Vill du göra nåt annat än äta billig choklad från Coop, städa lägenheten och se en romantisk komedi (vad jag tänkte göra ikväll)? Då har jag ett tips: planera en resa inför nästa Alla Hjärtans Dag! =)

Här kommer lite tips:

Var spendera kärlekens dag hellre än i kärlekens stad, Paris? För en extra romantisk och annorlunda vistelse, boka in er på Hotel Amour. Rummen är häftigt inredda, de flesta med badkar och risken är stor att man blir kvar på hotellet hela vistelsen. Hotel Amour ligger i Montmarte, bara det skriker Valentines day.

Alla rum är olika inredda

Går ni i giftastankar? Varför i så fall inte åka till Las Vegas och gifta er på Valentines day? Är det något som lockar måste man vara ute i god tid! Den kärleksfulla dagen är en av stadens mest populära, tillsammans med nyårsafton, och priserna tenderar att stiga för just den här dagen. Om du trodde att alla bröllop i Vegas är med Elvis som präst i ett sjaskigt kapell, med lånad brudklänning och plastblommor så har du fel. Möjligheterna är oändliga, du kan antingen hitta på något helt eget eller varför inte välja en helikoptertur till Grand Canyon eller Red Rock Canyon med vigsel på botten av ravinen?

Brud i Red Rock Canyon

För information om ceremonin klicka HÄR och för att få inspiration till Grand Canyon se bilder i mitt blogginlägg HÄR.

Kan ni inte ta ledigt och åka någon längre sträcka så kan man ju boka in en mysig natt i närheten av sin hemstad. Om man bor i Stockholm kan man till exempel boka in sig en natt på Hesselby Slott. Slottet var med i en tv-serie för en tid sedan, där rummen renoverades efter en svensk känd artist. För att få ett rum just den här dagen om ett år bör man var ute i god tid, så sätt redan nu pling i kalendern på någon gång under hösten.

Ett av de nyrenoverade rummen på Hesselby Slott

Glad Alla Hjärtans Dag allesammans!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: