Annonser

Tävla om flygbiljetter till Istanbul

Resia har just nu en tävling där man kan vinna flygbiljetter för två till Istanbul. Resan ska genomföras under 2012 och måst ebokas senast 29/2. Tvälingen pågår tom 12/2 och går ut på att man ska berätta om vad man vill se i Istanbul och vem man vill resa med. Dessutom ingår den obligatoriska ”varför ska just ni vinna resan”. Tävlingen hittar du här.

Lycka till!

Annonser
2 comments
  1. dzenana coneva said:

    Hej !!
    Varför just jag skulle vilja vinna är att jag ok min man har vart gifta nu i 5 år har två små barn på 3 år och 7 månader . Innan vi fick barn reste vi ganska mycket hadde mysit vår stora dröm var vikend resa till istanbull . Men nu så känner både jag och han att vi inte ha tid för varandra som vi hadde innan man hinner inte me det så vi skulle nehöva komma iväg lite hitta tillbacka till varandra koppla av lite . Vi älskar våra barn jätte mycket , och jag älskar min man .

    mvh

    • Hej Dzenana! Tävlingen pågår hos Resia, inte här hos miig, Jag bara tipsar om tävlingar som finns ute på webben. Länken till tävlingen hittar du i inlägget, klicka på ordet ”här”. Så får du skriva din motivering där istället! =) Lycka till! Mvh Lovisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: