Annonser

Charter till Karibien? Javisst!

Bara för att man åker på charter så behöver man inte åka till Kreta eller Teneriffa. Fler resebolag kör charter till härliga öar i Karibien.

Apollo har flera öar i Västindien, men jag skulle rekomenderar St Lucia. Förutom härliga stränder och lata dagar vid poolen erbjuder ön utflykter i regnskogen och sköldpaddsspaning. Det som lockar allra mest för mig är de två vulkanerna på ön, varav man kan köra upp till den ena kratern. Utflykten kan kombineras med ett besök i Diamond Falls botanical gardens, med ett vackert vattenfall (de har också ett härligt spa).

Diamond waterfalls på St Lucia, bild från http://www.seestlucia.com

Apollo har flera lyxiga hotell på St Lucia, men även ett mer ekonomiskt alternativ, med priser från strax över 15 000 kr per person för 14 dagar.

En annan researrangör som kör charter till Karibien är Langley, som har nonstopflyg till Guadeloupe och en resort där. Resorten innefattar frukost och trerätters middag, men man kan också uppgradera sig till All Inclusive.

Även Guadeloupe erbjuder på vulkaner, fantastiskt djurliv och vattenfall. Sista minuten finns från ca 10 000kr per person för 2 veckor. Eller kanske 17 000 kr för två veckor i Karibien över påsk?

Vattenfall på Guadeloupe, bild från http://www.wetravel.nu

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: