Annonser

Skräddarsy din egen hamburgare

Världens godaste hamburgare? Det är en fråga som ofta dyker upp i diskussioner på lunchrasten och i restaurangrecensioner i diverse tidningar. Så vad är då svaret? Det är enkelt, det är den du själv har komponerat!

På mysiga restaurangen The Counter i Santa Monica, Los Angeles, är idén att du som kund får sätta ihop din egen drömburgare genom att välja alla dina favorittillbehör.  När du sätter sig vid bordet får du en lång lista med alternativ och det är bara att börja kryssa. Listan är uppdelade i olika kategorier, så som köttsort (eller vegetariskt), ost, sås, pålägg, bröd och vilken storlek du vill ha. Hamburgaren kan göras så nyttig eller onyttig du vill, allt beror på var du sätter dina kryss. Till detta går det att beställa olika side orders så som pommes frites eller sallad, men detta rekommenderas inte om du inte är vrålhungrig.

En gedigen lista att fylla i, inget för de som har svårt att bestämma sig!

På menyn finns gott om goda och annorlunda öl- och vin sorter. Om du har svårt att välja kan du ta ett ölprovningspaket där du får några väl utvalda sorter.

Restaurangen har inredningsstil á la klassisk hamburgersylta men med en modern touch. Modernt är även deras miljötänk. Tillbehören är i möjligaste mån närproducerade och restaurangen gör en poäng av att enbart använda kött från djur som har blivit humant behandlade och uppfödda utan hormoner eller antibiotika. I varje steg kan gästerna även välja kockens rekommendation Market Selection, råvaror specialutvalda efter tillgång och säsong. De kan variera från gång till gång och vilka de är för stunden hittar man på en skylt på bordet. För den som har svårt att bestämma sig går det även att välja bland specialburgare som kocken satt ihop.

En hamburgare med brieost och guacamole och tzatziki som sås bredvid.

Är hamburgare inte en favorit (eller är du glutenallergiker)? Det finns även en salladsvariant, burger in a bowl, samt diverse side orders som fyller magen alldeles utmärkt. På hemsidan finns menyn och den kryssvalslista som används för att skapa den ultimata hamburgaren.

Beslutsångest!

Om du vill komponera ihop en av de drygt 312120 hamburgsvariationerna bör du vara ute i god tid, restaurangen är populär och blir fullsatt alla dagar i veckan! Det går dock även att få sin hamburgare som take away.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: