Annonser

Las Vegas with a view!

Det finns massor av otroliga, annorlunda, spektakulära och roliga saker att göra i Vegas och alla dessa kan man läsa om i vilken guidebok som helst. Här tänkte jag tipsa om några saker som det kanske inte står skrivet om.

Mandalay Bay är känt för sitt fantastiska poolområde. Tonvis med sand har fraktats hit för att utgöra känslan av en äkta strand och den stora poolen har en vågmaskin som gör vågor som faktiskt slår. (Man kan surfa där, men det får man inte.)

Bada i vågorna på Mandalay Bay

Poolområdet är bara till för hotellets gäster, men det finns ett litet trix för att ta sig in man kan utnyttja, om man är över 21 år. Mandalay Bay har ett område som heter Moorea Beach Club, där man kan betala in sig.

Moorea Beach Club med hotellet i bakgrunden. Om man vill stanna och dricka drinkar hela dagen kan man betala 100 dollar för en solsäng och får då drinkar för den summan. Vill man bara stanna en stund kan man bara hänga vid poolen.

En rekommendation är att vara där strax innan de öppnar, kl 11, då det kan bli fullt och därmed kö. När man har tröttnat på dekadenta drinkar och vackra människor kan man ta en bakväg in på det stora poolområdet och roa sig i vågorna eller glida i väg på någon flytsak i deras konstgjorda flod.

Flyt bort från alla bekymmer i Mandalay Bays strömma flod.

Mandalay Bay har en annan pärla man kan utnyttja utan att behöva bo där, nämligen baren MIX, som ligger på 64e våningen på THEhotel på Mandalay Bays område. Rekommenderas att besökas efter mörkrets inbrott, då man kan se hur många lampor som finns i Las Vegas!

Utsikt från terrassen på MIX, ett måste på Las Vegas-resan!

Mandalay Bays granne Luxor, den stora pyramiden på bilden ovan, rymmer även den en något okänd pärla, restaurangen Tacos & Tequila. Restaurangens specialiteter avslöjas av namnet, men det finns även annat. Men är man där bör man prova en tacos-rätt och deras otroliga tequilaträd (som dock bör delas på två!).

En trappa upp inne på Luxor ligger Tacos & Tequila, väl värt ett besök!

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: